Call Us: +31 (0)575 775 729
Contact sales | Client center
Side Guide vrijdag, juli 19
SideGuide
Partners
Registerd Microsoft Partner
Eset Logo
NOD32 Logo
Dell Partner Logo
Kaspersky Partner Logo
Technology
MySQL Logo
ASP.Net 2.0
Dot Net 3.5
ASP.Net 2.0
AWStats Logo
More...

Welkom op de website van PrimeCoder

Bent u op zoek naar professioneel webdesign, ict support, CMS, zoekmachine optimalisatie, een webwinkel of andere internet oplossingen? Dan bent u bij ons op de juiste site!
PrimeCoder is een dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op het ontwerpen van websites en ontwikkelen van applicaties, ook web applicaties zijn tegen woordig zeer gevraagt. Wij kunnen u voor elk doel een passende en ook voordelige oplossing bieden. Wij hebben jaren ervaring met het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen.

U als ondernemer weet wat het betekent alles maar zelf te moeten doen. Wellicht heeft u een website en verzorgt u zelf het onderhoud. Dan weet u ook hoe tijdrovend het is om dit op een goede manier te doen. Deze tijd had u ook kunnen besteden aan uw kernactiviteiten. Kortom, u richt zich op uw kernactiviteit en wij zorgen ervoor dat uw website optimaal functioneert en dat tegen een heel redelijke prijs. Wij garanderen dat u een gebruikersvriendelijke site krijgt die uiteraard helemaal up to date is. Bovendien optimaliseren wij uw site voor de meest gangbare zoekmachines. Hierdoor zullen meer mensen u bereiken waarmee u uiteindelijk meer omzet gaat genereren.
Happy person

De mogelijkheden van het internet voor uw bedrijf zijn sterk afhankelijk van uw onderneming, uw doelgroep en wat u wilt bereiken met uw website.
Om u een idee te geven hebben wij er enkele doelen voor u omschreven:

  • Een site biedt 24 uur per dag recente informatie aan uw doelgroep en verhoogt uw verkoop
  • Extra service leveren aan klanten via beveiligde persoonlijke klantenpagina's
  • Een website zorgt ervoor dat het nationaal en internationaal zaken doen makelijker wordt

PrimeCoder ontwerpt niet alleen voor u, maar voor uw doelgroep. Gebruikersvriendelijkheid en een goed ontwerp voor de “look en feel”. Wij maken alles, maar dan ook echt alles… op gebied van Internet en Intranet…advertisement